transparent-black

Swaegh Dry Gin

Swaegh Dry gin is een zachte en verfijnde gin. Een waar genot voor de smaakpapillen die met toewijding lokaal wordt geproduceerd. 

Het hart van onze gin ligt in de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Deze premium botanicals vormen de basis voor tincturen, die gecombineerd met traditionele distillatieprocessen, een gin opleveren die zacht en subtiel van smaak is.

We hebben bij de productie van onze gin ervoor gekozen om alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken en geen gebruik te maken van kunstmatige aroma’s. Dit betekent dat elke slok van onze gin doordrenkt is met de authentieke smaken van de gebruikte botanicals. Het resultaat is een gin die puur en zuiver is, met een smaakprofiel dat de perfecte balans vindt tussen zachtheid en verfijning.

Onze kleinschalige en ambachtelijke productie stelt ons in staat om elk detail van het productieproces nauwlettend te volgen. We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze gin en zorgen ervoor dat elke fles die onze distilleerderij verlaat, voldoet aan de hoogste normen. Dit betekent dat elke druppel van onze gin een ongeëvenaarde smaakervaring biedt, waarbij de zachte nuances en subtiele aroma’s volledig tot hun recht komen.

Geniet van een ambachtelijk geproduceerde gin die je zintuigen betovert en je meeneemt op een reis van smaakontdekking, terwijl je weet dat je kiest voor een product dat met liefde voor kwaliteit is gemaakt.